PXC Underwear i Norge äntligen! Häng med!

Jaa! Du läste rätt! PXC Underwear kommer nu till Norge!

Nu kan även alla kvinnor i Norge få denna personliga och proffsiga service med att hitta den perfekta bh’n – i sitt eget hem!

Från och med oktober/november där nånstans så ska det vara igång för fullt allvar. Och det betyder bara en sak brudar; Vi måste bli fler! Många, många fler i Norge som kan assistera damerna här! Jag tycker ju naturligtvis att det här är stort och jättekul eftersom jag redan bor i Norge, och redan haft detta som hobby i 5 år snart. Under den tiden har jag gärna kört mina 25mil (i snitt) för att hämta varor och beställningar på svenska sidan. Allt för att behaga mina kunder och erbjuda en bred kollektion på denna sida:)    Men nu kan jag alltså sänka axlarna lite och njuta extra mycket av glädjen det är att dela med sig av detta. Leveranserna blir så klart enklare och snabbare och alla som vill kan få det direkt hem i postlådan  – så fort man har provat med hjälp och hittat favoriter såklart.

Det ska bli riktigt spännande att se hur det hela kommer administreras och jag kan nästan inte vänta ! =)

I förbindelse med detta har jag ordnat en grupp och sida på Facebook som heter; ‘AnnFiloSofie’.  Bli gärna medlem och följ så ska jag se till att du får alla spännande uppdateringar! Och som medlem kan du också lägga till alla damer du skulle kunna tänka dig glädjas över den här tjänsten.

Så jobbar jag med detta

Jag reser alltså runt till dem som vill ha en kväll hemma med våran berömda ”BH-skola” och visning av kollektion. Men jag tar även emot besök hemma för dem som vill det. Till och från har jag även deltagit på event, mässa, temakvällar och så vidare. Hur som helst så är det alltid väldigt kul! Många får aha-upplevelser, lär sig mycket nytt om detta krångliga plagg, och är allmänt positiva och framåt när man samlas som en grupp med samma mission – hitta en bra bh!

Det brukar bjuda på många härliga skratt och sena kvällar!:) Ett tema som detta är alltid aktuellt och inte minst i stort behov. Så det går att göra mycket skojigt av det, inte minst med andra representanter av olika härligheter!

Själv så blir jag ofta frågad om att hålla vinsmakning samma kväll för att göra en helafton utav det hela. (Då vin är mitt egentliga yrke:))

Nu har ännu fler kvinnor en helt unik chans att starta eget!

Skulle du vilja jobba med detta så har du en otroligt bra start för ett skojigt ekstrajobb eller hobby. Kanske har du redan en liten butik av något slag där detta hade varit en naturligt komplement till det du redan säljer?

Som återförsäljare i PXC Underwear så jobbar vi redan med kända, etablerade märken. Du har kanske inte hört så mycket om dem här till lands, och det är för att vi satsar på märken där vi kan ha ensamrätt och ingen behöver känna att vi konkurrerar med andra butiker. Vi erbjuder bara helt enkelt ett bredare och mer spännande sortiment till vad som redan finns! Det gillar jag med PXC – dom har inte försökt uppfinna hjulet på nytt, men satsar på kvalitet som redan finns! Den personliga servicen är på köpet – och DEN är ju viktigast för nöjda kunder!

Det här är lite av vad man kan finna hos oss:

  • Ulla Dessous
  • Lingadore lingerie
  • Bestform
  • Cotonella
  • PXC Underwear
  • Alexander Cobb
  • SOAK

Vill du veta ännu mer om dessa märken? Kolla in mitt inlägg om just producenterna vi samarbetar med HÄR!

Tveka inte att höra av dig om du också vill delta på den här resan, eller bara önskar en visning. Jag befinner mig i Trøndelag, men är väldigt flyttbar:) Till dess – ha en fin dag!

SaveSave

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: