iHerb-fynd

Här är några godsaker som jag har prövat från iHerb den sista tiden 😛 Det finns så mycket god choklad om man vill unna sig något gott som är lite mer ”rent” och hälsosamt:)

Mint-spirulina från Pure Planet (det som går under Supernature här hemma) va faktiskt en riktig hit! Är man lite känslig för den ”gräsliga” smaken så är dessa tabletter med mint-smak perfekt.

Så är det också kolodialt silver-droppar och jod-droppar på samma bild:) Jod-droppar verkar jag inte behöva längre, då jag fick veta idag att jag numera har en närmast hög ämnesomsättning helt plötslig:) Glada besked efter många år med låga gränsvärden:)

 

iHerb
iHerb

Här hade jag bunkrat upp med lite ”studiegodis”:) Trail-mix hade goji bär, rostade cacao nibs och nötter + en påse hempfrö som är lika mumsigt som pinjekärnor og har högt innehåll på omega-3, magnesium och järn. Tummen upp för det! Speciellt kanon kombo som snacks för oss kvinnor vill jag inbilla mig;))

iHerb
iHerb

Chiafrö är ju också en rik källa till omega-3, fiber och magnesium, men också protein, fiber og kalcium. Kanon att tillsätta i smoothies, hemmalagade proteinbarer eller bara direkt i dricka, yoghurt eller sallad.

Och själv så älskar jag sura smaker, därav äppelcidervinägern! Det är ju bara kanongott som törstdricka, och ett bra alternativ om man känner att sötsuget kommer smygande=)

Det har blivit några beställningar på ett år, och än har jag inte lyckats köpa nånting jag inte har varit väldigt nöjd med=) Genom att trycka på produktnamnen kan du läsa mer om dem:)

Hoppas du också hittar nya hälso-favoriter;)

iHerb
iHerb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *