Börja om från början…börja om på nytt.

Oj.. Det var lite tungt att komma igång att skriva nu igen när ett par års arbete med den förra bloggen bara försvann! Så kan det gå när man ska göra allt själv:)  Men ibland kan det vara skönt att börja från scratch med, då innehållet ändå kommer ha lite andra teman än förut.

Av bloggens namn att förstå så kommer den handla om mina egna tankar, idèer och tips runt allt kring hälsa, välmående, personlig utveckling och livet lite generellt. Kanske till och med ett litet snäv av medisin! Vi får se hur det här utvecklar sig, det finns mycket därimellan att skriva om också.

Vad händer just nu då? Jo, jag håller på och läser, alltid många böcker samtidigt, men just exakt nu så är det ”Dödliga Biverkningar”, eller ”Side Effects: Death” som den heter orginalt. Den är skriven av en tidigare läkemedelsrepresentant som avsløjar vad som egentligen händer bakom kulisserna i denna ernorma industri… Hemska saker vill säga. Inte trevlig läsning direkt men otroligt viktigt för allmänheten att veta.  Det kommer väl ett litet referat om resten så småningom.

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *