Bh-ambassadör för P X C Underwear!

Välkommen till min sida som oberoende återförsäljare för PXC Underwear!

Jag ska förklara lite kort hur det kommer sig att man börjar med något som det här, för ”bh-konsulent” låter väl häftigt? 😉

Det hela startade med….ja…bröst! Bröst som jag inte tyckte om, bröst som var för stor, bröst som var otympliga och i vägen.

När jag var 29 så fick jag äntligen min bröstreduktion. Och jag trodde allt skulle bli så mycket lättare, med att hitta rätt bh bland annat – som i sin tur skulle underlätta min vardag och aktiviteter jag ville delta på.

Det skulle dröja till 31 innan jag fick den uppenbarelsen att det var möjligt. Jag fick väldigt god hjälp av en vän som visade sig vara ”bh-konsulent” på fritiden. Så middagen hos våra vänner slutade med att man var några kronor fattigare – men desto fler bh-ar rikare! Och inte minst supernöjd, lättad och glad! Äntligen hade jag fått den hjälpen jag hade saknat.

Jag förstod ganska snart vilken fantastisk grej det här var. För kvinnor att få det jobbigaste plagget hem till sig själv, med experthjälpen på köpet, att prova i lugn och ro, slippa trånga provhytter och hemskt ljus, svettiga kläder som ska av och på förton gånger innan eventuellt hittar ”rätt”, vilket egentligen bara slutar med att man tar den som var mest ‘ok’ för att man inte orkar längre. Så var den shoppingdagen förstörd! Trött och irriterad efter tidskrävande provning på nån kläd-kedja där det inte ingår att hjälpa kunderna.   Inte konstigt att många bara till slut går in och roffar åt sig den storleken dom tror sig ha… Jag menar…när man först är i stan liksom… För alla bor ju inte i en stor stad heller.

Och därav ville jag kunna vara den hjälpen för andra. Och inget är så kul som när du nästan ser personen framför dig förvandlas – både i humör och kroppshållning – för att NU har hon hittat den rätte 😉

Jag själv bor alltså i Norge men har nära hem till Jämtland 🙂 Och befinner du dig i de norra delarna av landet och kan vara intresserad av detta så är behovet enormt, för det finns väldigt få återförsäljare utanför storstäderna – där det verkligen behövs! Så om du vill ha visning, eller vet om någon som hade kunnat passa utmärkt för den här typen jobb, så ta kontakt via formuläret nedan!

Sidan kanske är lite okomplett ännu, men så länge kan du klicka över till P X C’s hemsida här och kolla in kollektionerna, få veta mer om företaget och registrera dig som kund i nätbutiken, så att du även kan handla där när du vet precis vad du vill ha och behöver.

Har också skrivit inlägg om detta tidigare som ett tips till en skojig temakväll/damafton/tjejkväll 🙂

Du kan även se min nuvarande och fulla uppdaterade kollektion på Pinterest här, och om du trycker bannern på vänster sida kan du följa mina uppdateringar av bh-modellerna:)

Under kan du se PXC’s framträdande på TV4 Nyhetsmorgon med en fantastisk presentation om hur en bh ska sitta =) Måste ses!

 

 

Välkommen att ta kontakt med mig om du är intresserad av personlig vägledning eller visning av kollektionen tillsammans med andra!

6e6e2777b7e3ea9e9a4511c9627d8f9f

SaveSave

Tips och råd om underkläder och en del tankar om hälsa!