Godis-tips!

Måste bara få berätta va mycke gott jag har handlat från nätbutiken; Renée Voltaire 😛 Speciellt gillade jag lantbuljongen som verkligen trollar fram otroliga resultat i tråkiga maträtter! Annars så är jag också väldigt glad för att mandelsmöret va så crunchy å gott! Är nämligen helt beroende av att snacksa äppelbåtar med mandelsmör 😛  Chai-sirapen var kanongod att ha i ett glas varm mjölk. Det var tydlig arom av nejlika och gav en riktigt härlig pepparkake-stämning 🙂

Köpte både stor och liten förpackning av raw gröt…men det var kanske inte helt min grej. Granolan däremot…! Dessutom tycker jag produkterna har bra priser, vilket inte alltid behöver vara fallet med ekologiska produkter. Och så förpackningarna sen…! Det är bara att erkänna – jag är en sucker för vackert yttre, haha;) Det kanske hjälper på att äta sunt när inpackningen är fin…? 🙂 Jag tror det:)

Man måste ju pröva nya saker. Det är ju det skojigaste som finns! Blir nog fler beställningar:) Anyways…va bara tvungen att dela med mig:)

Produkterna finns i välsorterade matbutiker och runt omkring på nätet förståss. Bl.a på Bodystore.com

Raw Food
Raw Food

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *