Ljusterapi för vintertrötta

Väldigt länge har jag önskat mig en ljusterapilampa, säkert sen jag var 18 ca och dessa hemma-modellerna kom på marknaden. Då var dom ganska dyr och klumpig, så d va kanske inte alternativet att ha på frukostbordet;)

Men så fick jag möjlighet att prova Philips Wake-Up light genom Buzzador, så då slog jag till direkt!

Jag har nu bara använt den i fyra dagar, men vilken skillnad det var att vakna till den!=) Redan första morgonen så vaknade jag försiktigt i sakfa tempo dom 20 min det tar för lampan att nå full ”soluppgång”:) Otroligt behagligt ljussken måste jag säga. I vanliga fall om nån skulle slå på en vanlig lampa rätt i nyllet på en så hade det lätt kunna leda till ett raseriutbrott! 😛

Man har ju några ljudalternativ att vakna till, men jag hade nog glömt va skönt det är att vakna till musiken å praten på en radio, så det är mitt favoritalternativ ändå. Nu blir det så att den får bara stå på till man är färdig på badrummet så man kan lyssna lite till på P3:)

Annars är det en otroligt lättbetjänad och logisk mojäng med touch-knappar.

Vill man och har behov för det är det ju enkelt att ha den på köksbordet med, så man kan äta frukost, lyssna på radio OCH få extra sol i sinnet innan arbetsdagen börjar!=) Det är en av de bättre manickerna jag har köpt på länge!

One thought on “Ljusterapi för vintertrötta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *