Hjärn-mat för studenter!

Idag har jag tagit examen i patologi…för andra gången faktiskt:) Men den här gången var det MED studiepoäng! I alla fall… För alla er med zombie-hjärna: Här kommer mina bästa hjärn-mat tips för studenter!

Det handlar alltså inte bara om studieteknik, grupparbeten och böcker – men vad du stoppar i huvudet och kroppen i form av mat/kosttillskott.

Hjärnan behöver fett, fett, fett! Så jag har pöst på med höga doser omega 3 och i tillägg tagit snabba shakes med ett ”greens”-pulver, fruktjuice, lechitin-pulver (som är ett viktigt fett för nervimpulser) + en liten dash omega 3 Aman Prana olje = sååå gott!

Jag startar varje morgon med omega 3 och lite extra D3-vitamin. Dessutom har jag hittat en blomessens från ”Australian Bush Flower Essence” som heter ”Cognis” som har funkat otroligt bra för att faktiskt KOMMA IHÅG va f”’n man läser! Tyvärr så började jag använda den bara en vecka innan examen, men det funkar!

I morse före examen träffade jag en dam som hade med sig en sprayflaska med ”Bach Flower Essence; Rescue Remedy”, så vi tog ett par duschar var och det var nog inte så dumt för examensnerverna 😉 Men så gick det bra också! Två timmar tog det 😉 Skål! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *