Den perfekta presenten till vilken som helst kvinna!

Oavsett vem hon är så kommer hon garanterat uppskatta denna present – en BRA bh!

Ja, jag vet…man springer inte och köper underkläder till vem som helst. Men man kan anlita en bh-expert till vem som helst 😉 Antingen som ett presentkort med privat vägledning och utprovning, eller som ett event/hemmavisning för en grupp med tjejer! Det brukar bli ett uppskattat tema oavsett åldersgrupp – det är ju aktuellt för alla kvinnor.

Alldeles för många kvinnor går omkring med fel storlek på bh’n! Det ska inte behöva vara så. Vi ska trots allt leva bekvämt med dem hela livet förhoppningsvis. T.o.m om du har proteser så har våra duktiga konsulenter erfarenhet med det och hjälper med att hitta kundens bästa alternativ efter önskemål.

Vi har bh’ar till både vardag, fest/lyx, sport, bad och amning! Och naturligtvis matchande underdelar.

I januari så har vi kampanj på en del modeller till våra hemmakunder. Och vill du ha en visning hemma hos dig så är du också med på chansen att vinna ett presentkort på 1000,-

Klicka på bilden nedan för att komma i kontakt med mig eller bli hänvisad till din närmaste bh-konsulent! Det blir en kanon-gåva till en vän, flickvän, mamma, dotter eller varför inte till dig själv!;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *