Atkins-bar test

Upptäckte att det fanns måånga andra sorter av atkins i det stora utlandet – förståss! Tänkte att jag måste ju pröva vad som inte finns här:) Och eftersom peanut butter cups är så sjukt gott så lät det som ett bra alternativ att pröva Atkins-versionen. Den var helt ok! Men med ett snäv av den typiska maltitol eftersmaken, så man blir väldigt nöjd på bara EN. Vilket är bra:) För detta ska ju bara vara ”en nyttigare godisbit”.

Köpte 2 varianter av ”Advantage”-barerna; Cookie’s n’ Cream och Chocolate Chip Cookie Dough.
För att vara helt ärlig så känns det så fel att äta detta som måltidsersättning. Men det är himla lättsamt att slänga med en i väskan när man är på väg någonstans och inte helt vet när man får tid att äta mat. Det är ett bättre alternativ än mycket annat, helt klart, men jag väljer ändå att se på det som godis, då det blir ganska mäktigt och sött. Man vill inte gärna äta det här hela dagarna – eller varje dag för den delen. Inte jag i alla fall. Men som sagt… Inte så tokigt att ha lite alternativ i skafferiet;)

Det andra ”godiset” jag prövade var Chocolate Caramel Mousse Bar, vilket var en perfekt liten vän till kaffet när man blir sugen på nåt gott. Den här påminner lite om Japp faktiskt och var godaste snackset:)

Jag köpte 1pk av varje sort och det är 5st i varje paket. Det blev knappt 200,-! på iHerb! då kan man ju börja räkna på vad EN kostar här i Norge t.ex. Ca 32-34 kr/st för en advantage-bar!
Här har du länken dit om du också vill prova!
Jag ska nog prova lite andra sorter nästa gång:) Nu blir det kaffe!;)

Ha en bra dag!:)

20130820-103539.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *