Ta inte livet så allvarligt…jämt!

Jag har hittat den ultimata kanalen, eller killen if you will, på YouTube – för dig som kanske behöver….ja, slappna av lite grann och inte ta allting så allvarligt hela tiden Kanalen heter; ”Ultra Spiritual Life”!  ”AwakenWithJP” Han gör i princip narr av allt som intresserar mig och som jag funderar över väldigt mycket, och det går på; mat och hälsa, träning, alternativa behandlingsmetoder m.m. Men han gör det på ett himla bra sätt, haha! Och inte minst har han lyckats att verkligen skrapa med sig allt av det typiska i sådana här vlog/instagram/youtubers som har perfekta yogabilder, eller visar sin perfekta frukost eller mer ”flummiga” saker som aromaterapeutiska tips 🙂 Jag älskar också hur han binder in sina teman i hur/varför man ska abonnera på hans kanal =)

Samtidigt så har han många seriösa videos som handlar om allt från hur man tacklar folk som ber om ursäkt för allt – till – ”glädjens terror”, dvs hur man hanterar folk som är jobbigt glada hela tiden! Haha! Ja, jag måste bara säga att det lättar lite på trycket i våran ”perfekta” vardag och värld där vi är så konstant bombarderade av fina bilder och tips på instagram, Facebook och Pinterest m.m m.m. Vi behöver inte göra allt så jäkla komplicerat! Och sliter du med perfektionism så kan du även få tips på bot här:)

En annan rolig kanal som jag nyligen fastnade för är ” Beyond Science”!  Om du gillar lite övernaturliga grejer och oförklarliga mysterier så är detta kanalen för dig 🙂 Man behöver inte kika igenom allt en kväll man sitter ensam då kanske, men som tur är så kan killen som har satt ihop de olika teman berätta om dem på ett lite lättare sätt.              Underhållningstips åsido… 🙂

Vi vill ju gärna bli bättre på saker hela tiden, förbättra oss på nåt vis eller flera vis, och många fastnar i ett tänkande att vi skulle ha fått lite bättre självförtroende först innan vi gör allt ”det där”. Men faktum är att vi måste göra sakerna först! Gör det först och SÅ kommer självförtroendet under vägs – som leder till ännu fler saker gjorda 😉 Ge det 2 veckor! Bestäm dig för EN sak i taget och genomför det. Eliminera allt annat du kan tänka dig som kan påverka den testperioden och fokusera på den ena saken.

Prova vad som helst nytt, men ge det i alla fall 14 dagar! Skit i det sen om du vill! Testa om det är något för dig. Inte? Då går du bara vidare efter dom veckorna! Men du ska naturligtvis prova något du har haft lust att göra. Inte gör nånting BARA för att göra det om det inte verkligen är det du vill. Gör inget för att bevisa att du törs utanför den helvetes jävla söndertjatade ”comfort zonen”!! Jag svär…! Hör jag om den igen på kort stund kommer jag explodera.

Jag har varit på många bra föreläsningar om diverse teman, men där det blir tjat om ”comfort zonen”……är inte där jag blir mest inspirerad. It turns me OFF! Håller med om att vi måste pröva för att veta – OM det är något man vill! Men idag har det nästan blivit en jäkla extrem-sport för nån att konstant ‘utmana sin comfort-zon’! Det betyder inte att ALLA måste t.ex hoppa fallskärm för att va någon som ‘vågar’.  En slags upplevelses-hysteri har uppstått…

Men varför ska vi va så jävla duktig på allting då?? Kanske vi hellre skulle ha lärt oss att nedprioritera andra saker?

Kanske vi skulle bli duktiga på att sätta upp punkter som vi borde bli sämre på? Om jag skulle välja 5 saker jag önskade jag kunde va sämre på skulle listan se ut typ såhär:

Jag ska bli sämre på att…

  1. jaga hundhår – dammsug mindre!
  2. spara kläder jag inte använder
  3. göra andras ”shit” – i rädsla för att det inte ska bli gjort
  4. betala ”bidrag” till gymet
  5. sitta online på ett eller annat….  (förutom just nu då)

Gör din egen ”att-bli-sämre-på-lista” nu du med!

Och sist men inte minst; här kommer en godbit från ”Ultra Spiritual Life” Enjoy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *