En vecka har bara 7 dagar.

Vilken otroligt händelserik vecka! Man skulle inte tro faktiskt att det nu är söndag efter samma måndag som jag började med att fylla år. Dagen bjöd på ett inhandlande och planerande av helgens tapas og vinsmakingscatering. Och naturligtvis fick man ju även slänga ihop en tårta att bjuda kaffegäster på senare på dagen:)

Det som kanske var mest glädjande med måndagen var nyheten, OCH kvittot på, ett uppklarande i ett 12 år (!!!!!) gammalt missförstånd av inkassokrav som har hängt över mig och förstört för många möjligheter. (Det här är så stort att det kommer förmodligen bli ett helt eget inlägg – för det är i alla fall tamigfan helt hiskeligt hur det får gå till!!)

Tisdagen forsatte med lite mer tapas-planering och packande för både ungar, hundar OCH oss (vuxna) som skulle på skolturer, övernattning, så hundpass……respektive en liten tur till Oslo på Foo Fighters-konsert!! =) Det var nämligen min födelsedagspresent till mig själv som jag har planerat sen december.

Allt blev väldigt lyckat! Resan var smidig och smärtfri. Solen sken i Oslo, och utelivet på Aker Brygge var såå absolutt smärtfritt med ett glas kall Chablis i handen =) Dessutom var det kul att få ”visa fram” Oslo till min sambo som aldrig hade varit där förut 😉  Och konserten var förståss non-stop, fullt ös, fantastisk!! Och det bästa var att dom avslutade med min största önskelåt; The Best of You.

Hotellet var najs, centralt och hade bra frukost. Mer mat var naturligtvis tvunget att skyndas avnjuta innan hemresa, och därför åt vi tapas på ”Delikatessen” – för lite extra inspiration till helgen.

Resan hem gick lika bra på torsdag, och i 8-tiden när jag kom hem var det bara att ställa sig å börja laga/förbereda det jag kunde till fredagens catering och vinsmaking.  För fredag skulle jag jobba….. EFTER att jag hade ryckt ut mig min nya bil 😉  (min kära Volvo C30 dogade här för ett tag sen…. Ja…den brann faktiskt upp….till tonerna av Dolly Parton på radion; Here you come again. *Snyft! 🙁 Det var som taget ur en IF-reklam när det hände… Men det är ju en hel annan historia!)  Den blev en Volvo V60 denna gång. Hoppas den är snällare med mig. Jag är i alla fall lite nyförälskad:)

Efter jobb hade jag en timma på mig att göra klar all den smarriga tapas’en till de 8 välstående kararna som hade beställt mat och vinsmakning för kvällen. Laksfiskesäsongen här bjuder alltid på en hel del tillresande och inte minst ”stamgäster” som kommer tillbaka varje år. Att bli frågad om att både handla, laga, och servera mat samt välja vin till dom har varit ett väldigt skojigt uppdrag, och fler blir det.

Lördag däremot… Snakka om en riktig ”söl-dag”..! Ja, nä..! Inte ”slö”…men ”sölig”… jo.. Lite kaffebesök här å där, men det kändes verkligen som nödvändigt för att få varva ned efter alla intryck.

Och SÅ idag, söndag, blev det barndop:) Så det har varit en händelserik vecka helt enkelt. Känns inte som det var bara 6 dagar sen den här veckan. Men det är bra också att inte alla veckor är så. Nu bara glädjer jag mig till att en ny vecka ska starta:) Ett par arbetsdagar, ett vinsmakningsuppdrag, 40-års kalas och inte minst – Midsommar!! =)

Så tills dess… Glad midsommar och nubba lagom! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *