Vad f*n vet VI…!?

Det tog bara några år att avsluta den här boken. Inte för att den var tråkig, men säkert för att den hamnade bland alla andra halvlästa böcker som jag normalt håller på med samtidigt. Och nu har jag lovat mig själv att jag ska läsa färdigt alla böcker jag har börjat med i tur och ordning – så att jag kan få läsa alla nya/olästa böcker som står och väntar på mig 😉

”What the Bleep Do We Know” är som en kvantefysisk version av ”The Secret”, kanske man kan säga för att förklara det väldigt kort och enkelt.  Den kom 2007 och förklarar på ett lite mer ingående sett, enligt vetenskapen også, hur allt hänger ihop i detta universum och hur vi hela tiden skapar våran egen verklighet med våra tankar och handlingar.

Boken är egentligen bara en sammanfattning av filmen (med samma namn) och innehåller även bitar av alla intervjuer som blev gjord med experterna under inspelningen. Man kan se filmen på  www.whatthebleep.com, men säkert också på YouTube.  Och boken finns förståss på Adlibris.com.

Det här är så oändligt stort tema och omvändande på sina redan fastgrodda idéer, så jag rekommenderar att man ser filmen helt enkelt.

 

What the bleep do we know
What the bleep do we know

Våran attityd smittar av sig:

”Be the change you want to see in the world”

 – Ghandi

Om beroende:

”The only difference between a rut and a grave is how deep it is”

– Charles Garfield

Vad vi tänker har stor påverkan:

”Every single cell in our body is spying on our thoughts”

 – Joe Dispenza

 

 

 

Tänk på DET du! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *