Gratis valfri ljudbok

Ja, jag vet inte hur det är hos dig…men här regnar det (idag också), och jag har ledigt idag. Så jag kommer nog bara njuta av att vara inne med gott samvete och lyssna på en ljudbok medans jag pysslar med annat.

Just nu prövar jag ut en ljudboktjänst för Buzzador som heter ”Storytel”, som jag är väldigt nöjd med:) Precis som med mina vanliga böcker växlar jag mellan på 6-7 olika hela tiden, så man alltid kan fortsätta på just den man känner för för tillfället. Det går ju bra så länge man ändå aldrig lyssnar på romaner och deckare. Men det funkar väldigt bra när man läser fakta eller utbildningsmaterial. Dom har ett stort utval och mycket skojigt för barn och ungdom med. Och för dig som är intresserad av andlighet och personlig utveckling finns det också mycket att välja av.

I alla fall… Under den här provperioden jag har på mig får jag dela med mig av en gratis ljudbok till dem som skulle önska. Så om du vill kan du gå in på Storytel.se och kolla in utvalet och se om du hittar något intressant. Sen kan du bara ge mig besked nedanför så skickar jag dig inbjudan till boken=)

Jag kan bara erbjuda detta till den 13:e augusti, så skynda på! =)

One thought on “Gratis valfri ljudbok”

  1. Till er som eventuellt inte har fått svar på eran förfrågan – pröva gärna igen! Det kan verka som det har varit problem med kontaktformuläret :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *